Ajankohtaista lähi- ja etätoiminnasta

Olemme tällä hetkellä lähitoiminnassa, mutta välitämme istumiset myös etänä zoomissa. Lähetämme linkit istumiseen automaattisesti jäsenille. Satunnaiset kävijät voivat osallistua etäzazeniin tutustutumalla meditaatiotyyliimme ensin johdantokurssilla ja pyytämällä sen jälkeen linkkiä zen centeristä sähköpostitse.

Zoom-istumisten ohjeet:

-Istu rauhallisessa paikassa.

-Pidä mikrofoni istumisen ajan kiinni.

-Jos sinun ei ole kotona mahdollista kävellä kinhiniä, voit kävelymeditaation aikana esimerkiksi venytellä tai tehdä zazenia seisten tai jotenkin muuten.

-Istumisten jälkeen on aikaa vaihtaa kuulumisia myös etänä.

-Johdannon käyneet ei-jäsenet: Kysy linkkiä etätoimintaan sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella

2 vastausta artikkeliin “Ajankohtaista lähi- ja etätoiminnasta

  1. Hei,

    Voisiko joku opastaa minua sähköpostiviestillä,miten etäistuminen toimii?En ole koskaan kokeillutkaan (ikäni vuoksi en myöskään ole ollut etätöissä ).Kiitos etukäteen !
    Terv.
    Liisa Luchsinger

  2. Hei Liisa, etäyhteyden avaat näin: Ennen istumista lähetämme sähköpostilla jäsenille linkin istumiseen. Linkkiä napauttamalla pääset zoomiin, jossa etäistuminen välitetään. Jos sinulla ei ole ladattuna zoomia, voit ladata sen, kun napautat samaa linkkiä ja seuraat ohjeita. Etäistumisemme ovat avoimia jäsenille sekä niille ei-jäsenille, jotka ovat joskus käyneet Tampereen tai Helsinki Zen centerin johdantokurssin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *